Àrea de Política Municipal

Enric Campàs serà el candidat del PSC a les eleccions municipals al Pont de Vilomara i Rocafort

  • Actualitzat:
  • Creat:

Després que l'actual alcalde, Cecilio Rodriguez, anunciés que no tornaria a presentar-se com a cap de llista del PSC en les properes municipals, es va obrir un període per presentar candidatures que va finalitzar el passat 26 de gener.

Enric Campàs Serra, de 29 anys i amb formació professional de tècnic d’esports, és regidor a l’Ajuntament del Pont de Vilomara i Rocafort des de l’any 2011, quan va entrar liderant les regidories d’Esports i de Medi Ambient. En l’actualitat, des del 2015, és el 1er Tinent d’Alcalde, regidor d’Urbanisme i Obres, Comunicació, Esports i regidor adjunt a Alcaldia. Campàs també és, des del mes de gener del 2017, membre de la Comissió Executiva de la Federació XI del Bages, Berguedà i Solsonès del PSC. El passat mes de març del 2017 va ser escollit per la militància per ocupar el càrrec de 1er Secretari de l’Agrupació del PSC del Pont de Vilomara i Rocafort.

 

Enric Campàs, que ha rebut el suport unànim de la trentena de militants assistents a l’assemblea, després de realitzar la votació secreta mitjançant urna, assegura que agafa aquest repte amb molta il·lusió i amb immensa responsabilitat, tot agraint les mostres de suport rebudes per part de la militància i posant especial èmfasi en la persona de l’actual Alcalde, Cecilio Rodríguez, “per haver confiat en mi des del principi i per haver-me ensenyat tot el que sé d’aquest mon tant apassionant”, referint-se al municipalisme.

 

A l’assemblea hi va assistir, també, el 1er Secretari de la Federació del Bages, Berguedà i Solsonés del PSC, Cristòfol Gimeno, el qual va voler manifestar el seu suport al candidat.