Àrea de Política Municipal

Jaume Collboni i Xavier Amor, nous responsables de Política Municipal del PSC

  • Actualitzat:
  • Creat:

Jaume Collboni passarà a ser el secretari de Política Municipal del PSC, en substitució de Núria Parlon, acompanyat per Xavier Amor com a secretari adjunt, que substitueix a Sònia Guerra.

El Secretari d'Organització del PSC, Salvador Illa, va exposar el passat 10 de juliol, l'acord de l'executiva del Partit que, davant la incorporació de Núria Parlon i Carlos Ruiz a la permanent de l'executiva del PSOE "hem decidit realitzar uns ajustos a la comissió executiva per tal que les àrees de les quals ells eren responsables puguin ser dirigides per persones que no tinguin la responsabilitat que ells han assumit amb el PSOE".

L'acord, fou ratificat -tal com disposen els Estatuts del Partit- durant el Consell Nacional del passat dia 15 juliol, en concret, Jaume Collboni passar a ser el secretari de Política Municipal del PSC, en substitució de Núria Parlon, acompanyat per Xavier Amor com a secretari adjunt. 

Les responsabilitats que fins ara desenvolupava Carlos Ruiz seran assumides per Alícia Romero, que passarà a ser secretaria d'Economia, Emprenedoria, Treball i Economia cooperativa. 
 
D'altra banda, Sònia Guerra assumirà la responsabilitat de la secretaria de formació, fins ara assumida per Romero, i aquesta àrea, que fins ara estava integrada a Política Municipal, passarà a formar part de l'àrea d'organització.