Política Municipal

Moció muncipal socialista, a favor de la protecció del sistema sanitari d’atenció primària

  • Actualitzat:
  • Creat:

Davant el desmantellament del sistema sanitari, que està portant a la pràctica el govern de la Generalitat de Catalunya amb l’excusa de la covid-19, especialment en l’atenció primària.

En els darrers 10 anys, la despesa de la Generalitat de Catalunya en Salut ha baixat un 27%, fet que ha comportat la pèrdua de 920 facultatius, que serien més necessaris que mai en la situació d’emergència sanitària que avui patim.

Us fem a mans aquesta proposta de moció municipal ”a favor de la protecció del sistema sanitari d’atenció primària” on exigim la restauració de tots els serveis que proporcionen els CAP’s, considerant indispensable i urgent retornar a oferir la totalitat dels serveis mèdics que s’hi prestaven i de forma presencial, com a pilars de l’atenció de proximitat que ens mereixem.

Us animem doncs a presentar aquesta moció als vostres plens, i adequar-la si s'escau a la realitat sanitària local. Si aprimem l’atenció primària, perdem els efectes de la prevenció i la possibilitat de diagnosticar abans que sigui tard.

Fitxers adjunts: