Àrea de Política Municipal

Presentació nova Secretaria de Política Municipal del PSC

  • Actualitzat:
  • Creat:

122 alcaldes/ses; 1277 regidors/es, 868 ocupant regidories de govern; 188 ajuntaments on governem, entre aquests les 4 capitals provincials; i 4,7 milions de catalans/es confien la seva gestió municipal en representants socialistes -el 64% de la població.

Totes aquestes dades configuren, a dia d’avui, el mapa del municipalisme socialista, i respon al que som com a partit, i el que vosaltres representeu: la segona força municipalista a Catalunya.  

Desprès que el darrer Consell Nacional del PSC ratifiqués aquesta nova responsabilitat que assumim, estem a la vostra disposició. Tenim un Pla de Treball aprovat per l’actual Comissió Executiva que durem a terme, tenint molt present que arribats a la meitat del mandat municipal abans de les eleccions del 2019, hem d’accelerar amb el treball de tothom per poder assolir els millors resultats.

No cal dir que els reptes i les oportunitats són moltes, i algunes de ben properes, just quan tornem de les vacances d’estiu:  el futur del país està en joc, i no podem obviar que gran part de responsabilitat la tindran els nostres alcaldes i alcaldesses, els quals tindreu sempre al vostre costat aquesta Secretaria de Política Municipal del PSC.

Aquesta responsabilitat també comporta allò pel que vam estar elegits:  per proposar, aprovar, i aplicar polítiques públiques municipals que gestionin i millorin el dia a dia de la nostra ciutadania.

Des del nostre partit, seguirem treballant amb tot el municipalisme socialista per assolir polítiques redistributives, de justícia social, de creixement sostenible, i de civisme i participació ciutadana. Ho hem fet i ho seguirem fent.

Us reiterem la nostra disponibilitat i dedicació pel que creieu.

Ben cordialment,

 

Jaume Collboni                           Xavier Amor 

Secretari de Política Municipal   Secretari Coordinador de Política                                                             Municipal